c1b3b9b0

 

Nilgün er en utrolig kompetent og engageret rådgiver som formår at skabe en sammenhæng mellem teori og praksis, og gør kompleks viden håndgribelig og praktisk anvendelig. Som underviser er hun energisk og har en stor faglig viden, som hun bruger til at skabe et fantastisk rum for læring.

Karina Stoltze, HR Manager, Schantz A/S (Keylane A/S)

Nilgün er utrolig engageret og kompetent underviser, jeg blev meget, meget klogere. Hun er simpelthen dygtig.

Pernille Keum Hjort Møller, HR Partner, Crisplant a/s

Nilgün har virkelig forstand på formidling! Helt utrolig underviser.

Monica Donde, Senior Advisor, Nordisk Ministerråd

Nilgün er en dygtig, skarp og velformuleret advokat, der har et stort overblik og indlevelse i sine sager. Yderst kompetent og empatisk. Der er udvist stor professionalisme, hurtige svartider og givet en tryg sagsbehandling.

I det personlige samarbejde er Nilgün meget nærværende, lyttende og forstående. Skal jeg igen bruge en advokat med kompetence indenfor HR, vil Nilgün være mit første valg.

Claus Rysgaard, Bestyrelsesformand, E/F Blåbærhaven

Nilgün er meget levende og nærværende, når hun underviser. Hun har en god stemme og laver interaktiv undervisning ved hele tiden at inddrage deltagerne med spørgsmål.

Christina Wester, HR Consultant, Egmont

Nilgün er utrolig dygtig til at formidle på en interessant måde og er god til at få alle med.

Vibeke Christensen, HR Officer, BASF A/S

Jeg er forholdsvis ny leder – og for mig var det konkret og umiddelbart brugbart. Mange eksempler. Og et klart budskab om at komme ud af busken.

Jeg synes idéen med en række opmærksomhedspunkter virkede super godt. Og for mig gik de 3 timer hurtigt, hvilket er et godt tegn på, at budskaberne har været tydelige, og at oplægsholderen havde et inspirerende drive.

Nilgün var fantastisk – faglig dygtig, indlevende, energisk, sprudlende, fuld af energi – ufarlig (det var “let” at stille spørgsmål”).

Deltager fra en finansiel virksomhed i seminaret “HR-jura for ledere”

Jeg har bistået private og offentlige virksomheder med rådgivning og undervisning af medarbejdere og ledere i både HR-jura og Persondataret.

Heriblandt medicinalvirksomheder, statslige og kommunale institutioner som Danmarks Statistik og Væksthus Hovedstadsregionen samt brancheforeninger som Dansk-Tysk Handelskammer. (Klienter, hvis navn er nævnt, har samtykket hertil)

Nilgün Aydin, Advokat