Domsdatabasen er i luften nu

Danmarks Domstole har i dag offentliggjort en database med afgørelser fra domstolene. Og du kan se med nu.

Som advokat bruger jeg meget af min tid på at blive opdateret inden for mit fagområde. Ikke mindst bruger jeg tid på at læse de seneste afsagte domme fra de danske domstole for at være helt skarp på, hvad der nu er gældende ret, så jeg bedst muligt kan rådgive mine kunder.

Med domsdatabasen får du nu for første gang adgang til en offentlig database med – på sigt – alle de domme, der afsiges af de danske domstole. Så du også løbende kan følge med i, hvad der er gældende ret her i landet. God læselyst.

Du finder mere om denne nyhed dom domstolenes hjemmeside her

Du finder domstolsdatabasen her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.