HR-juridiske tips – Nyhedsbrev, November 2020

Se min video om min foredragsrække, hvor jeg giver et overblik over de væsentligste HR-juridiske spilleregler – alle guldkornene fra min 15 års erfaring med HR-jura – så de dyre faldgruber kan undgås – på en anderledes og mere pædagogisk måde end med tørre paragrafer.

Vil du med på rejsen, hvor vi kommer konflikterne til livs og skaber en bedre ledelseskultur samt psykisk arbejdsmiljø – så tilmeld dig forneden – vi starter til januar 2021 (selvom videoen siger december).

I dette nyhedsbrev kan du blandt andet:

  • Se min video og læse om min nye on-line foredragsrække, hvor jeg giver et overblik over de væsentligste HR-juridiske spilleregler – alle guldkornene fra min 15 års erfaring med HR-jura – så de dyre faldgruber kan undgås.
  • Læse om sexchikanepolitik – hvad indeholder den egentlig?
  • Læse om den nye bekendtgørelse om psykisk arbejdsmiljø og se Arbejdstilsynets webinar om denne.
  • Læse min artikel om opdatering af ansættelseskontrakter, politikker mm. i lyset af den nye ferielov, som trådte i kraft 1. september 2020.

Du kan læse mit nyhedsbrev her 

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.