HR-jura Community – Din livline

Savner du et uformelt og fortroligt forum, hvor du løbende kan blive opdateret på lovgivning og retspraksis, vende dine udfordringer og få både juridisk og praktisk hjælp inden for HR-jura og HR – så du kan komme i gang med, videre med eller afslutte dine opgaver? Så er dette netværk noget for dig.

HR-jura Community er et netværk, når det er bedst

Du bliver fagligt klædt på, udveksler erfaringer med de øvrige deltagere og kan løbende indarbejde din nye viden i dit arbejde. Med andre ord bliver du fagligt opkvalificeret samtidig med, at du får praktisk hjælp til at løse dine udfordringer i dit arbejde løbende, som de opstår.

Netværket består af HR-professionelle, som vil sparre hinanden og som efter bedste evne hjælper hinanden inden for HR-jura og HR med fx:

  • at blive oplyst om nyheder og tendenser fx ny lovgivning og retspraksis,
  • at blive inspireret og lære af hinandens erfaringer,
  • at få hjælp til at komme i gang med, videre med eller afslutte dine arbejdsopgaver.

Hvordan foregår det?

Vi mødes 1 gange om måneden cirka, i alt 8 gange på et år – den anden sidste onsdag i måneden – a 1,5 time fra kl. 10.00-11.30 på Teams. Første møde afholdes onsdag, den 19. august 2021, kl. 10.00-11.30.

Der er et HR-juridisk tema for hvert møde. Jeg faciliterer møderne og holder et indlæg om det HR-juridiske tema. Derefter sparrer jeg og deltagerne med hinanden om både de HR-juridiske og HR aspekter af temaet, fx. hvordan udarbejdes en sexchikanepolitik, hvordan ændres kulturen på arbejdspladsen, og hvordan håndteres en sag om sexchikane.

Du får hermed hjælp til praktiske løsninger på dine udfordringer og bliver klogere på en uformel og effektiv måde.

For hvem er netværket?

Netværket er for alle HR-professionelle, som ønsker at blive klogere inden for HR-jura og HR, og som ønsker at kunne bruge den viden i praksis til løsning af dine arbejdsopgaver.

Tilmelding og pris

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på na@naydin.dk og skriver ”Tilmelding til HR-jura Community” i emnefeltet.

Prisen er 6.500 kr. plus moms om året for 8 online-møder af 1,5 time. Der er ikke møder i juli, oktober, december og februar.

Har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på na@naydin.dk.

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.